lördag 28 december 2013

Telefonväska


Så här blev väskan till telefonen. Det är helt enkelt en liten mössa som telefoben ligger i. Perfekt för att hon jag stickat den åt nu alltid har telefonen med sig eftersom rullatorn alltid är med henne. 

söndag 15 december 2013

Väska för telefon

Svärmor är över 80 år och hon har sin bärbara telefon i en liten väska på rullatorn. Nu har jag börjat sticka en väska till telefonen som kommer att bli en liten mössa med tofs och band att hänga upp väskan med. Alltså blir det en upp och nervänd väska.

Ny garnaffär

Vad kul med ett café och garnaffär i ett. En ny butik här i staden där jag bor. Inte alls ångt från mig heller. Glittra Café och hantverk heter den. Mysigt ställe. Där får man ta med sig sticken och sitta och fika.

Mössa för leverans

En kollega har beställt en hundmössa. Ägaren får testa mössan på hunden så gör jag ändringar sedan. Brukar alltid bli någon ändring eftersom jah stickar på fri hand och inte har hunden här. Blir nog i alla fall en kul julklapp.

söndag 1 december 2013

Röd Citron och en pumla

INu har jag stickat en Citron av garnet som jag köpte på Hantverksmässan i Luleå. Blockad och klar blev den så här. 

Har också stickat en pumla. Får se om jag hinner göra en till innan jul. De är riktigt roliga att göra. 



Jag stickar också på den fjärde benvärmaren till en av hundarna som jag stickat de randiga mössorna till. Jag måste också hinna sticka en till hundmössa innan jul.